Focus op…voeding

Een voedstelstrategie kan pas succesvol worden genoemd bij een grote betrokkenheid en engagement van de Kortrijkse burger. Om de kennis hierrond te vergroten en gedragswijziging aan te wakkeren, organiseren Vormingplus MZW, de bibliotheek en stad Kortrijk in het najaar van 2017 de reeks ‘Focus op… voeding’. Het programma biedt niet alleen een inkijk in de vele onderdelen van de voedselketen, maar geeft de deelnemer vaak ook de mogelijkheid om de gevolgen van bepaalde voedselkeuzes te ondervinden.

Het startschot wordt gegeven op Autovrije Zondag: een Sterrenbanket met lokale producten uit de korte keten voor 2500 lekkerbekken. Verder mag je je verwachten aan een gevarieerd aanbod aan lezingen, gesprekken, workshops, … met o.a. Wim Lybaert, Dorien Knockaert, de Food Waste Battle (van 2 tot 23 oktober), een gespreksavond met landbouwers uit de streek en een mondiaal café op 12 oktober.

Lees hier het volledige programma

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s